Piglet: Fågelsång

Jag har någon slags förhoppning om att bringa ordning bland mina pysselsaker (det känns ofta som att jag spenderar mer tid på att leta efter saker än på att faktiskt pyssla) och när jag sorterar och grejar så hittar jag lite stämplar som jag har  glömt bort att jag har … Den här textstämpeln, till exempel. Och Gorjussflickan är ju SÅ söt! Det fick bli ett kort till StampARTics januariutmaning, med temat ”bruk blomster”.

*kortbas från Panduro
*stämpel från Gorjuss (Scraplagret), målad med ProMarkers
*blomstans från Panduro
*relief effect från Pebeo
*textstämpel från Kortmakaren

 

4 svar på ”Piglet: Fågelsång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.