Piglet: Dopkort till Lovisa

Lördagen den 3 januari var det dags för en annan sorts firande än jul och nyår, nämligen Lovisas dop. Vi besökte Örgryte Gamla Kyrka och fick se både Lovisa och en liten Leah döpas, Sedan vankades det kalas i lokal nära familjen O’s hem. Mycket trevligt! Till denna begivenhet hade vi förstås med oss en present (vackert inslagen av Lejonet; se nedan) och ett kort. Jag ville testa att göra ett klänningskort, vilket jag sett några stycken på Pinterest, och en mall hittade jag hos Martinas Lilla Värld, men så vitt jag förstod var inte mallen gjord av henne från början … Tyvärr hade jag jättebråttom när jag fotade kortet, så det blev inget bra foto, men … så är det ibland! Vi kom i tid till dopet i alla fall 😉

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från paperpack ”New Bloom” från First Edition Paper (Py Hobby)
*spets från Py Hobby
*rosett från Py Hobby
*blompunch från Panduro
*pärlor från ICA Home

Och eftersom jag lovat Lejonet att också visa en bild på hans konstfärdigt inslagna paket så kommer den här:

Han är duktig på det där med paketinslagning, inte sant? Tror inte att jag ljuger om jag säger att detta var det paket som flest tittade på på paketbordet 😉 Tur att man gillar/är bra på olika saker! Att slå in paket har jag alls inget tålamod med! Bara ännu ett bevis på att Lejonet är min pusselbit <3

1 svar på ”Piglet: Dopkort till Lovisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.