Piglet: Trekantigt kort

För att bryta av bland alla julkort kan jag ju ta och posta det här kortet, som faktiskt legat färdigt ett tag. Jag tycker att den där flickan från Gorjuss är precis hur söt som helst och egentligen hade jag väl tänkt ha henne på bokmärket, men nu blev det inte så. Hon är lite stor för ändamålet faktiskt … Texten på bokmärket syns ju inte så väl på fotot, men där står ”Books wash away from the soul the dust of everyday life”, ett citat som jag tror att jag såg på Pinterest. Någon gång i framtiden kommer väl detta kort att landa hos någon bokälskande vän (jag har några stycken), men hos vem får framtiden avgöra …

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från Basic Grey
*pärlor från Py Hobby
*stämpel från Gorjuss/Santoro (Scraplagret)
*blomma från Panduro
*brad från Panduro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.