Piglet: Födelsedagskort till Sivert

Svärfar fyller snart 75 och detta firade tillsammans med sonen, tillika min make, som fyllde 35 härom veckan. Eftersom presenten gick på temat hockey tyckte Masken att jag borde ha en hockeyspelare på det, men eftersom min enda stämpel med en sådan ligger någonstans omonterad (del av ett set från Panduro), så fick det bli ett annat tema. Innan han blev pensionär jobbade svärfar med skogsbruk, så jag gick på träd-tema istället 🙂

*cardstock
*designark ”Northern Nature – Bark Y3105” från YouDo
*bild från designark av okänt ursprung
*washitejp från Panduro
*bokstavsstickers från Panduro
*DistressStickles (ärligt talat, jag gillar dem inte, alldeles för stort hål i flaskan!)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.