Piglet: Julkort #12 2014

Det här julkortet är inspirerat av ett kort som jag hittat på Pinterest. Pin:en är från wteresa15. Är mycket nöjd med resultatet, mindre nöjd med fotot, måste jag erkänna. Kanske får be Lejonet att hjälpa mig att ta ett bättre foto (och sluta att förvara mitt fotograferingsbord i Sigrids rum, eftersom jag bara brukar fota när hon sover, och då kan jag inte hämta det …)

*cardstock från Panduro
*designark från Docrafts ”Little robin” paper pack (köpt hos Py Hobby)
*rosett från Panduro
*bokstavsstickers från Nellie Snellen
*paljetter från Panduro
*facettstenar från Panduro
*knappar från ***
*pärlor från Inkido, ICA, Want2Scrap & Py Hobby
*glitterglue från Panduro

2 svar på ”Piglet: Julkort #12 2014

  1. Tycker ju att själva kortet blir lite litet på fotot… Ser ju inte så bra hur det ser ut då…helst på telefonen, eftersom det bara blir suddigt om man zoomar in….
    Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.