Masken: En biscornu-nåldyna

Varje gång jag tar fram symaskinen kommer jag på att en nåldyna hade ju varit bra att ha, en som man lätt kan bära med sig mellan maskinen och stället där man råkar sitta och nåla vid tillfället. Så en att ha på armen var ju en bra idé som jag såg någonstans och sen hade jag också sett något annat jag ville pröva på att sy, nämligen en Biscornu (en grej man får om man syr ihop två fyrkanter på ett lite udda sätt). Hade nog tänkt brodera en först… men det tar ju lite längre tid så bestämde mig för en i lappteknik istället. Det var lite pilligare än jag tänkt mig först eftersom man vart tvungen att sy ihop den för hand och inte kunde använda maskinen. Är det någon som är intresserad av en beskrivning på hur man gör så hittade jag en HÄR

2 svar på ”Masken: En biscornu-nåldyna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.