Masken: Födelsedagskort till Piglet.

För ett par veckor sedan provad jag något nytt. Jag köpte mig några digitala stämplar… hade kollat runt efter fler stämplar från The Greeting Farm och C.C. Design, men inte hittat så många som sålde dem här i Sverige vad det verkade, så gick direkt till källan och köpte som sagt några digitala stämplar. Det var dock väldigt lätt att förköpa sig eftersom de hade så mycket att välja mellan! Är ju väldigt bra det där med att de inte tar någon plats och man kan ändra storleken på dem, men det var ändå inte samma känsla som att använda en riktig stämpel, kändes lite som att fylla i en målarbok helt enkelt. Dessutom har jag inte riktigt kommit på vad det bästa pappret att skriva ut dem på var. (så är det någon som har något tips där så är det välkommet)

Hittade en stämpel från C.C.Design (Swiss Pixies) som jag genast visste att jag ville använda på ett kort till min syster, och när ni ser det förstår ni nog varför 🙂 Och eftersom hon nu fyller år på onsdag och hade kalas nu i helgen så fick det bli ett födelsedagskort!
Lyckades tillslut skriva ut ”stämpeln” på akvarellpapper och färglade den med Promarkers, *Blommigt papper från Magnolia
*Blom-stansen är köpt på en mässa någon gång…
*Pärlor från ICA
*Bokstäver, cardstock och glitterlim från Panduro

Visst är den underbart söt den lilla grisflickan?!

Lite matchande presenter också 🙂

1 svar på ”Masken: Födelsedagskort till Piglet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.