Masken: Minion

Kom på att jag började mitt bloggande här med ett kort till någon som fyllde trettio… nu var det ju redan dags för honom att fylla ett år till… Eftersom vi båda gillar Minionerna från ”Dumma Mej” filmerna så var det en bra grej att göra en present av tyckte jag! Hittade ett broderimönster via Pinterest på en glad och söt Minion, så det blev en liten tavla. Jag tror födelsedagsbarnen blev glad för sin lilla present. men det är nog stor risk att tavlan hamnar i sonens rum 😉 som nog är ännu mer galen i Miniorerna!

Texten lade jag till själv, och lade även till till lite halva gråa stygn runt figuren så att det skulle bli lite mer djup.

Inte världens bästa bild, men tavlan blev ju inte färdig förrän kvällen innan han skulle få den, så det var mörkt ute och min kamera inte riktigt gillar att ta kort inne i mörker…

7 svar på ”Masken: Minion

  1. Hej,
    Väldigt fin! Skulle vilja göra en sån till en kompis som är stor fan av minions. Du har inte möjlighet att lägga ut mönstret här och även numret på de olika färgerna? Eller maila till mig?
    Tack på förhand! / Christina

    • Googla på minion cross stitch så hittar du den på pinterest! De gula färgerna var 725, 726 & 727… De blå är jag inte helt säker på kan ha varit 824, 825 & 826…DMC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.