Piglet: Julkort #14 2013

I lördags hade vi julkortspyssel hemma hos Masken, de tre utav oss som kunde komma (och jag med min eländiga snuva som aldrig vill ge sig) och det var mycket trevligt. Vi var dessutom ovanligt produktiva, måste jag säga. Jag behövde göra nio julkort till, så jag var så illa tvungen att vara effektiv 😉 (Har faktiskt skrivit och skickat alla nu *stolt*) Här kommer det första i alla fall:

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från Maja Design
*kartongpapper från Panduro
*stämpel från Panduro, målad med ProMarkers
*snöflingestans från Martha Stewart (lånad)
*presentsnöre (lånat)
*fejkad vaxsigill från ICA
*pärla från ICA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.