Piglet: Julkort #12 2013

Christmas Challenges (witch sketches) är inne på utmaning nummer 101, och jag ville förstås vara med. Sketcher är alltid skoj 🙂 Och julkort behöver jag ju … måste nog ta och räkna på hur många jag egentligen måste göra …

*kortbas från Panduro
*presentpapper från Lagerhaus
*designark x2 från Systrerne Grene
*presentband från Coop
*stämpel från Magnolia, målad med ProMarkers
*snöstjärnebrad från ICA
*bling från Nellie’s Choice

4 svar på ”Piglet: Julkort #12 2013

    • Ja, ProMarker. Önskar att jag vore lika proffsig på att färglägga med dem som många man ser i bloggar … men man måste väl öva! Det är trevligt med skarpa färger, tycker jag … speciellt på julkort. Men jag borde nog måla mer med mina Distress Markers också …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.