Masken: Inflyttningskort

Ja, då var det äntligen dags att få komma på en officiell inflyttningsfest hos våra vänner JoDa.. Bara några månader efter att de flyttade in 😉 Ville hitta någon rolig vikning som skulle passa in på temat, så googlade runt lite.. och här hittade jag en idé, ett kort i tre delar.  Blev lite mer pysslande den dagen än vad jag hade tänkt mig, men resultatet blev himla trevligt!!

 

 

Som vanligt har jag visst lyckats använda material nästan uteslutande från Panduro, men undantag från staketstämpeln (som är inhandlad på en mässa för några år sen) och brad:en som ser ut som en skruv som är från in-ex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.