Piglet: Julkort #1 2013

Alltid retar det någon, tänkte jag, och gjorde mitt första julkort redan i februari, även om jag inte bloggar det förrän nu 🙂 Och sedan var jag förstås tvungen att posta om det på Facebook, så att folk kunde bli lite upprörda. Haha! Men jag är ju uppenbarligen inte ensam, eftersom det finns utmaningar om julkort. Jag gjorde detta efter skissen hos Christmas Challenges with sketches, challenge #62, där man också skulle ha bling och/eller glitter med. Så här blev årets första julkort:

*cardstock från Slöjd-detaljer
*presentpapper från Panduro
*textark gjort på datorn
*bård från Tilda klippark från Panduro
*designark från packen Festive Treats från First Edition Papers, köpt på Panduro
*blingstenar från Panduro
*stjärnklisterörhängen som jag nog haft i lådan i tjugo år 😉
*Magnoliastämpel köpt hos Scraplagret, målad med ProMarkers

3 svar på ”Piglet: Julkort #1 2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.