Här kommer Masken!!!

Japp, det tog sin lilla tid innan jag lyckades med att få in ett inlägg här… Tur att Storasyster varit duktig och lagt in en massa fina kort för er att titta på 🙂 Själv har man legat lite lågt med pysslandet då man inte kunnat sitta normalt på länge… och ja det mesta pyssel känns som det kräver att man just sitter…
Men nu äntligen fick jag en bra anledning att knåpa ihop ett litet kort jag med.. för min vän och kollega fyllde 30 i lördags, så det får man ju fira!!!

Har blivit lite insnöad på att göra kort med annorlunda vikningar, tycker det är ett bra sätt att komma igång på. Annars är det så lätt att man fastnar i ett visst utseende om man bara gör vanliga fyrkantiga.
Eftersom han som skulle få kortet gillar kakor och choklad så passade mina nya papper från Panduro alldeles utmärkt 🙂 Tror att alla sakerna jag använde för att göra kortet kommer från just Panduro… utan tagen… den var från ett par nyinköpta jeans 🙂

och eftersom jag nu råkade köpa en ny kamera förra helgen med 3D-funktion så kommer här även ett sådant., omm det nu är någon som har ett par gammaldags 3D-glasögon hemma. 

1 svar på ”Här kommer Masken!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.