Piglet: Pojkkort (ScrappTorgets CC#12)

När vi skulle på kalas för Lejonets svåger och systerson senast klagade Lejonet på att jag bara hade tjejiga kort … så nu har jag försökt att göra kort som är mer lämpade för pojkar. Men vad svårt det är! Jag är alldeles för förtjust i rosa och puttinuttigt, hjärtan och blommor och sådant där … MEN, eftersom jag gjorde dem till ScrappTorgets tolfte Cybercroputmaning, där man skulle göra tre kort av samma cardstock + ungefär samma papper och dekorationer, så har jag nu i alla fall tre pojkkort i min samling …

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från Netto (tror jag)
*marinstämplar lånade av Masken
*piratstämplar från Panduro
*Distress stickles från Ranger
*presentpapper från Panduro
*DoubleDo och stansar från Panduro
*Lisas CuttleBug

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.