Masken: En virkad tand-maskot

Jag tyckte ju att julstjärnan jag virkade liknade en tand lite grann, speciellt om man tänkte sig lite andra färger på den. Systern höll med, och eftersom hon nu utbildar sig till tandsköterska så tyckte jag att hon borde få en liten maskot. Det är tre mönster i kitet med julstjärnan och systern fick själv välja vilken figur hon skulle vilja ha. Hon valde den lilla nissen/alfen, så den fick det bli även om den kanske var den som minst liknade en tand, om man såg till hela formen. Jag valde att göra byxorna i en något mörkare vit nyans än resten av tanden, så att benen såg mer ut som tandrötter. Utöver det så valde jag de färgerna som angavs på mönstret.
Mönstret är alltså från Lalyala, och jag är sugen på att köpa fler liknande mönster. Hon har en del andra trepack med liknande figurer.

Tandis ser till att sköta tandhälsan ordentligt.

Nu hoppas jag att han sköter sitt jobb som maskot ordentligt också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.