Masken: Ett fjärilspar

Ibland är det ju kul att testa att göra två kort utifrån samma tema och skiss, och sen se hur lika korten blir. Så valde jag att göra med denna veckans skiss. Det passade ju fint då jag skulle göra två födelsedags kort till mina föräldrar, som fyller år med en dag emellan. Då båda föräldrarna gillar blommor (och så även jag) fick det bli bakgrundstemat och så blev det ett par fjärilsstämplar från Hänglar i förgrunden . Stämplarna hade jag fått uppstämplade för ett tag sedan av min syster, som äger en hel del stämplar av det märket.

Vilket kort tycker ni blev finast?! Jag gillade båda (och fotot på det svarta gör det inte riktigt rättvisa). Men det blåa blev nog favoriten ändå, gillar ju att cirkeln blev lite som lappteknik, vilket jag är svag för.


Det mesta av materialet kommer från Panduro

2 svar på ”Masken: Ett fjärilspar

  1. Det blå är finast. Det är fina färger plus att det blir snyggare när inte motivet är centrerat. Vad är det för doilie du använt på det svarta?

    • 🙂 Ja, det har du nog rätt i att det är snyggare när det inte är centrerat. Sen gillar jag nog mer en mönstrad bakgrund. Sen är svart lite svårt att fota. Det var lite fel tid att fota ändå, första försöket sent på kvällen och andra på morgonen innan solen tittat runt huset.

      Doilien är en från panduro… en sån där sak man trodde var större när man beställde den 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.