Piglet: Julkort #2, 2019

Oj oj oj, vad det har varit dött i vår stackars lilla blogg. Det har varit tämligen dött på pysselfronten också, i alla fall hos pysselsyster Piglet. Det kom lite annat i vägen, en flytt från Göteborg till Falkenberg till exempel. I år vete katten om jag lyckas göra tillräckligt med julkort, men den här veckan har jag faktiskt lyckats med att knåpa ihop årets andra. Skall jag vara helt ärlig så lyckades jag inte hitta allt som jag ville använda, så det blev ett ganska enkelt kort, men jag tycker nog att det blev ganska fint ändå 🙂

Vad pysslar ni med då?

Kortbas från Panduro
Thin fiber papper från Panduro
Designark  från ”Twelve days of Christmas” paper pack från Dovecraft 
Alfabet-die från Craft Emotions  
Poinsetta-punch från Nellie’s Choice
Stämpel från Gorjuss Santoro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.