Piglet: Halsband efter Sigridteckning

Det här var en idé som jag ”fnulade” på rätt länge innan jag väl fick genomfört den. Resultatet är kanske inte perfekt (någon som har tips för hur man inte får någon vass bit som sticker ut när man jobbar med wire-tråd?) men rätt så gulligt, tycker jag. Jag har alltså knåpat ihop ett hängsmycke efter en förlaga som Sigrid ritat. Det var ett litet tag sedan hon ritade den här, så jag tror att hon ritar ”renare” gubbar nu, men jag tror också att hon tyckte att det var lite svårt att rita en så liten gubbe som jag ville ha 🙂

Jag tror att det mesta utav materialet är från Panduro … hjärtpärlan är från Sigrids pyssellåda (jag frågade om jag fick ett!) Idag är mitt lilla hjärta lite krasslig, så vi hänger hemma tillsammans … Solen skiner och fåglarna kvittrar, när man tittar ut genom fönstret kan man lätt inbilla sig att våren är på väg … men så är det nog inte. Ännu.

*

*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.