Piglet: Vandring bland blommor

Min morbror fyller sjuttio år idag och det kändes på sin plats att uppvakta med ett kort. Den här söta stämpeln med den vandrande Edwin är ännu en gång en stämpel jag lånade hemma hos Hanna. Jag misstänker att hon köpt den med tanke på att scrappa foton från diverse vandringssemestrar 🙂 Då morbror Ulf gillar att vara ute i naturen tyckte att jag den passade honom …

Kortet är gjort efter skissen i Scraphusets skisstävling mars 2017, och förutom att washitejpen inte riktigt ville sitta fast på mitt struktur-cardstock, så tycker jag att det blev ett ganska fint kort. Jag limmade lite extra på kanterna av washin innan jag skickade det, så jag hoppas att den sitter lite bättre nu. Är det fler än jag som tycker att washi är lite lurigt att använda eftersom den fäster så dåligt?

2017Ulf-1

Cardstock från Panduro
Washitejp från Py Hobby
Blompunch från Nellie Snellen
Stämpel ”Turning leaves: Hiking Edwin” från Magnolia, lånad från Hanna och målad med ProMarkers
Glitterlim ”Rose” från Dovecrafts (Py Hobby)

4 svar på ”Piglet: Vandring bland blommor

 1. Fint kort! Gillar särskilt de rosa blommorna 🙂

  Jag kan hålla med om att washitejp är svårt, men det är mer för att jag inte vet vad jag skall göra med den – jag tycker att det är svårt att hitta bra plats för den.

  • Jag vet inte hur ofta jag skulle använda den om det inte var för skisserna 😉 Men det är ju också delvis för att jag alltid blir arg när den lossnar …

 2. Hej!
  Vad rakt och stilrent kort! Det gillar jag verkligen! 🙂
  Tack för att du deltar i tävlingen hos Scraphuset.

  Med vänlig hälsning DT Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.