Piglet: Enhörningskort

Jag har fastnat lite för enhörningar på sistone, och nyligen köpte jag söta stämplar med sagodjur från Lawn Fawn, där det bland annat ingick just en enhörning. Jag tycker att deras stämplar är underbart söta, men de är lite enklare och mindre än de stämplar jag brukar använda, så det blir lite spännande att se hur de kommer att införlivas i mitt skapande. Nu har jag i alla fall använt just enhörningen, för den passade så bra till Veckans skiss #139 där det skulle vara ett litet motiv … Det blev ett ganska enkelt kort, men jag blev väldigt nöjd med det, måste jag säga.

Enhörningskort-1

Kortbas: från Docrafts (Py Hobby)
Designark: från ”Love Letters” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft (Py Hobby)
Enhörnings- och textstämpel: ”Critters ever after” stämpelset från Lawn Fawn (Kristinas Scrapbooking)
Bokstavsstickers: från Panduro
Hjärtpärlor: från Py Hobby
Halvpärlor: från ICA Home
Glitterlim: Stickles ”Crystal” från Ranger
Die: ”MFD060” från Nellie’s Choice

Enhörningskort-2

6 svar på ”Piglet: Enhörningskort

  1. Härligt kort i fina färger !! Min dotter skulle älska det, enhörningar är en stor favorit nu!!? Tusen tack för fin fina tolkning hos oss på VS !! Kram Anna ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.