Piglet: Julkort #16 2016 Bearing gifts

utmaningsvinst-1Vet ni vad? Jag vann utlottningen bland bidragen till veckans skiss i september! Tjohoo! 🙂 Jag vet förstås inte hur nöjd maken var över att det landade mer pysselsaker i det Karlssonska hemmet, men jag tycker att det skall bli spännande att testa Chameleonpennorna. (Även om det kanske är bäst om jag inte förälskar mig i dem, med tanke på att jag redan har ett set med Distress Markers och en hel låda full med ProMarkers.)

Nu har jag i alla fall gett mig på att tolka ännu en skiss, nummer 125, och gjort ett julkort. Det börjar se riktigt bra ut i julkortshögen 🙂 Men jag skall nog ändå ha några kvar att göra då pysselvännerna träffas om några veckor 😉

julkort16-2016-1

*kortbas från Panduro
*diverse designark från ”Glad Tidings” designer pack från Dovecraft/Trimcraft
*designark från ”Festive Treats” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft
*glitter glue ”Crystal” från Dovecraft
*stämpel ”Sweet Christmas Dreams: Edwin on Christmas Eve” från Magnolia, färglagd med ProMarkers (Scraplagret)
*Tiny Alphabet StickersToffeeApple från Kaisercraft (Scrapfabriken)
julkort16-2016-3julkort16-2016-2

4 svar på ”Piglet: Julkort #16 2016 Bearing gifts

  1. Fint!!! Bra val att ha gröna äpplen till den rödklädde mannen!!
    Du lyckades ju t.o.m. få bra foto med en röd bakgrund… det brukar vara svårt!!

  2. Julkort ja… Borde verkligen sätta mig och göra ett par stycken… Detta var fint, gillar de småmönstrade pappren 🙂

    Alltså, du måste meddela hur chameleonpennorna är! Så sugen på att testa dem 🙂

  3. Härlig tolkning so alltid!! Jättefint julkort!! Och stort grattis till vinsten, KUL!! Tusen tack för att du så troget tolkar med oss på VS <3 Kram Anna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.