Piglet: A pirate’s life for me

Jag hittade en uppstämplad piratpojke från Magnolia och kände för att måla den, samt använda den på ett kort. Jag tror att jag har lånat stämpeln av Lisa vid någon pysselträff; ett bra sätt att få med några motiv i sitt pysslande som man inte själv har i sin samling 🙂 Jag hade nog aldrig kommit på tanken att köpa en piratpojke, men han är jättefin! Jag valde att använda honom till att göra ett kort efter veckans skiss #105:

Bloggfoton-0848

*kortbas från Panduro
*div. designark från ”New Bloom” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft (Py Hobby)
*cirkelpunch från Panduro
*piratstämpel från Magnolia (lånad av Lisa, tror jag), målad med ProMarkers
*bokstavsstickers från Docraft (Py Hobby)

Bloggfoton-0852

 

4 svar på ”Piglet: A pirate’s life for me

  1. Japp, den är min 🙂 Fint kort i fina färger. Jag hade nog lagt till något nere till höger dock, för att balansera upp lite. Men det är ju jag det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.