Piglet: Julkort #17, 2015 Hjärtan till dig

Inte visste jag, när jag köpte julstjärnepunch från Nellie Snellen på en mässa för många år sedan, hur mycket jag skulle använda den! Jag minns att jag främst var ute efter en lövpunch av samma sort, men att jag fastnade för den här då jag såg den. Jag köpte lövpunchen också, men den har inte alls blivit lika flitigt använd. Så kan det gå! Här är alltså ännu ett utav förra årets julkort …

IMG_Bloggfoton-0446

*cardstock från Slöjd-detaljer
*stämpel från Magnolia, färglagd med ProMarkers
*Poinsetta-punch från Nellie Snellen
*stickles från Panduro 
*bokstavsstickers från Docrafts (Py hobby)

1 svar på ”Piglet: Julkort #17, 2015 Hjärtan till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.