Piglet: Learn from yesterday

Det här är nog min favorit bland de kort jag har gjort på sistone. Gillar färgerna och älskar Gorjussflickan. Jag får nog hoppas på att Santoro låter bli att göra fler Gorjuss-stämplar, för jag brukar ha svårt att låta bli att köpa dem. Min kollega Lilja, som såg en bild på kortet på min Instagram, tyckte att hon påminde om mig … Önskar att jag hade så rött, fint hår 😉

*kortbas från Docrafts (Py Hobby)
*designark från ”Rose Garden” paper pad från First Edition Paper/Trimcraft (Py Hobby)
*stämpel  ”The Hatter” från Gorjuss/Santoro (Py Hobby)
*tulpanpunch från Carla Craft
*textklistermärke från ”Jubilee” sticker market från The Girls’ Paperie
*Crackle Accent från Ranger

 

1 svar på ”Piglet: Learn from yesterday

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.