Piglet: Julkort #13 2014

Det blir ju mest röda julkort; möjligen ett eller annat som är grönt eller blått, men nu har jag gjort ett ROSA! Tror inte att det har blivit något sådant de senaste åren, men jag brukade alltid göra ett rosa kort förr om åren. ScrappaLoss har ”rosa” som tema för sin oktobertävling (tänkt gärna på cancerfondens insamling för bröstcancerforskning!) och alstret skulle även innehålla en swirl. Swirls är inte precis något som jag älskar, men jag ritade dit en med glitterglue och hoppas att det skall räknas 🙂

*cardstock från Panduro
*designark från ”Christmas Joy designer paper pad” från First Edition Paper (köpt hos Panduro, stansat med stans från Nellie Snellen, köpt hos Py Hobby)
*papperssnöre från Panduro
*bokstäver från Panduro
*dekorationsgran som jag inte vet var den kommer ifrån; något kit, tror jag *stickles ”Chrystal” från Ranger (Panduro)

2 svar på ”Piglet: Julkort #13 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.