Masken: Blommiga BabyByxor

I lördags hade vi en liten pysselträff här hemma hos mig på dagen. Det var Lisa och Syster Piglet och så jag. De andra två damerna bestämde sig som vanligt för att det var kort som skulle göras, men jag bestämde mig för att jag ville försöka sy något sött klädesplagg till lilla systerdotter… så jag grävde fram de gamla handarbetstidningara från 80-talet som jag fått av min mor och faster och sparat på i alla år 🙂Hittade dock inte så mycket mönster på babykläder som jag hade hoppats på… utan det fanns bara några få att välja på… så det fick bli ett par byxor… i någon slags pös-model.

Hade ett tyg i tankarna redan innan jag hittade vad det var jag skulle sy, ett sött rosablommigt från Panduro som jag köpt för säkert ett par år sedan.


Jag vart inte riktigt vän med beskrivningen i den där tidningen… men gjorde så gott jag kunde efter det, och resten fick jag ta som jag trodde det skulle vara… och ja, det blev riktigt bra tillslut 🙂 Supersöta blev dom… fast det kanske tar ett tag innan Lillan kan ha byxorna för de är sydda i storlek 70… så än finns det bara bild på hur de ser ut på galge.

Hoppas verkligen hon kan ha dem någon gång 🙂

 

1 svar på ”Masken: Blommiga BabyByxor

  1. Wow! De blev ju superfina! Gillar modellen med – känns faktiskt väldigt inne med tanke på hur mycket byxdresser som finns i affärerna nu för tiden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.