Piglet: Födelsedagskort till Mu

Min söta vän Mamma Mu gillar teddydjur lika mycket som jag gör, så varför inte använda sig av Ready-teddy-go’s utmaning #28 när det var dags att göra ett födelsedagskort till henne? Det tyckte i alla fall jag var en bra idé. Utmaningen gick ut på att, förutom att använda en teddybjörn som huvudmotiv, använda embossing, så jag embossade en kant på mitt kort 🙂

*cardstock från Slöjd-detaljer
*designark från Netto
*washitejp från ICA
*klippark från Panduro (siffror)
*klippark ”Teddy Love” från YouDo (nallar) – köpt hos InEx
*embossingpulver ”gold super sparkle” från Hero Arts
*biconfetti som jag fått av Mély
*datumstämpel från Panduro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.