Piglet: Beställningsjulkort till M #1

Min söta kompis M ville beställa några julkort att skicka till sina närmaste, och julkort är ju det bästa jag vet att göra, så jag var inte sen att tacka ja (i alla fall när hon försäkrade att hon inte behövde mer än 5-6 stycken). Hon ville ha kort som passade att skicka i ett standardkuvert och som var trevligt juliga. Jag hoppas att hon skall bli nöjd. (Visst får man mycket mer prestationsångest när man gör beställningskort än kort som man skall skicka själv?)

Ledsen för dålig bild, batteriet är slut i den riktiga kameran, så jag var tvungen att fota med mobilen 🙁

*cardstock från Panduro
*Ingvild Bolme quick dry fluid chalk ink (köpt hos Panduro)
*designark från Panduro
*presentband
*glittrigt hjärta som jag fått i present för länge sedan av min brevvän Renate i Norge
*bling från Panduro
*glitter stick från Panduro
*stämpel av Vibeke Spigseth-Poppydesign från Panduro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.