Piglet: Kort till chefen

Vår chef går i pension nu i veckan och på avslutningsfesten som var förra fredagen sjöng vi kontorstjejer en väldigt fin sång för honom, en omskriven version av 45:an … Vi vill förstås att han skall få texten, så att han kan minnas oss, och jag fick i uppdrag att göra något fint med den. Till slut bestämde jag mig för att göra ett kort och klistra in texten inuti. Måste fortfarande skriva ut texten på något trevligt papper, men kortet är klart nu i alla fall. Jag hade ingen höna att ha på – chefen brukar kalla oss för sina hönor + att han har hönor själv om somrarna – men jag tyckte att det kunde gå bra med ägg istället. Passar på att anmäla kortet till Panduros januaritävling, där temat är ”Allt är tillåtet”, för det är mycket på kortet som är från just Panduro …

*cardstock från Slöjd-detaljer
*presentpapper från Panduro
*fjädrar från Panduro
*äggstämpel från Panduro
*brad från Panduro
*bokstäver från Panduros paper pad ”Summer Blues”
*Stickles ”waterfall” från Ranger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.