Masken: Stjärnklart

Ser du stjärnan i det blå… klipp och klistra så blir det två, + 1…

Julkortskavalkaden fortsätter. Här är ett ganska enkelt, med mina favoritavlånga kort och det fina rödvita pappret. Jag blir fortfarande yr av det där pappret, precis som jag sade förra gången det var med i ett inlägg.

Stjärnan, med text på är en vit gnuggis från panduro på svart papper. Den mellanstora är en snöflingestämpel, som jag tror även den är från Panduro. Den minsta stjärnan vet jag inte riktigt var den är från.
klosso15909505_10154081457356850_8300361_n

3 thoughts on “Masken: Stjärnklart

    • Den här sorten släpper från sin plast lätt, utan för mycket gnugg…. Lite väl lätt dock, eftersom några redan lyckats gnugga fast sig på skyddspappret, bara man råkat komma emot för mycket 😮

      Det var Klosso som fick detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *